Måla akvarell

Här hittar du tips, inspiration, kurser, produkter och böcker för akvarellmålning

Böcker om akvarellmålning

Är du nyfiken på att börja måla akvarell eller är du en van målare som önskar ny inspiration? Här har vi samlat våra favoritböcker just nu. Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Panduro.

Akvarell mer än bara solnedgångar
129.9 SEK
Veronica Ballart Lilja som skrivit den här boken är konstnär och illustratör. I boken visar hon hur du kan gå utanför det klassiska akvarellmåleriet med färgstarka färger och blandtekniker. En bok som passar dig som vill utforska akvarellmålningens kreativa möjligheter.

Fåglar - måla i akvarell
159.9 SEK

I den här vackra boken av Emma Faull får du bekanta dig med 15 fåglar du kan måla själv. Det ingår också akvarellpapper så att du kan sätta igång och måla på en gång. Boken är ett mellanting mellan målarbok och instruktionsbok där du steg för steg får öva dig i att måla fåglar.


Modern akvarell
179.9 SEK

Konstnären Kristin Van Leuven har skrivit den här praktiska boken om att måla modern akvarell. Det här är en bra nybörjarguide till dig som vill närma dig akvarellmålning. Här finns praktiska övningar som är lätta att följa med i.


Akvarell med kreativa blandtekniker
139.9 SEK
Av Ana Victoria Calderón. För dig som vill utvecklas mer och utforska tekniker på ett nytt och kreativt sätt.

Börja måla akvarell

Gratis e-bok 

Just nu bjuder vi på e-boken Börja måla akvarell när du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Ta del av 65 sidor inspiration för dig som är nyfiken på akvarellmåleri men aldrig vågat prova. E-boken hjälper dig att sänka kraven och ger tips på var du kan börja.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Palemona.com

Måla akvarell startkit

Här är våra favoriter för dig som vill komma igång med akvarellmålning var du än befinner dig. Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Panduro.

Cotman pocket plus 12 färger
299.9 SEK
Winsor & Newton har detta smidiga kit med 12 färger i halvkopp. En resepensel ingår. Passar bra för dig som är nybörjare eller som vill ha ett bra urval av färger med på resan.

Akvarell skissbok 14x14 cm
149.9 SEK

Smidig skissbok från  Panduro i storleken 14x21 cm, med 30 ark. Passar till akvarell, akryl, gouache, blyerts och bläck. Perfekt för dig som vill fånga vardagen eller resan i dina målningar.


Akvarellpenslar 12-pack
119.92 SEK
12 akvarellpenslar som håller bra kvalitet och ger dig bra möjligheter att måla allt från små deltaljer till stora ytor.

Akvarellpapper A4
89.9 SEK

Panduros eget akvarellpapper är bra och prisvärt för nybörjaren. Blocker innehåller 20 ark kallpressat papper 180 g/m². Det är syrafritt och pH neutralt och skyddar dina målningar.


Returpolicy för våra egna produkter

Du har alltid returrätt med 14 dagar vid köp av våra egna produkter och tjänster. För digitala produkter gäller ingen ångerrätt. Returrätten gäller alltså de produkter och tjänster du köper direkt via Palemona.com. Eventuell returfrakt betalas av kunden. Observera att andra regler kan gälla om du köper produkter från en annan webbplats som vi länkar till. 
Läs mer om vår hantering av kundtjänstärenden här