10 vackra smycken som present till studenten

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Albrekts Guld. Klicka på länken eller på bilden för att handla smycket på Albrektsguld.se. Leveranstiden är ca 2-5 dagar.

Vi har valt ut våra favoriter bland vackra smycken att ge i present till en tjej som tar studenten.


1. Snyggt hänge i 18 K guld, med bladverk med detaljer av vitt guld. Vi gillar det här smycket eftersom det är lättburet för ung person samtidigt är hänget tillräckligt tidlöst för att bli ett smycke för livet.
Namnls design 1jpg


2. Moderna örhängen i 18 K. Facetterade ringar som passar både en tuff och mer klassisk stil. Även dessa är smycken att växa tillsammans med. finns även i vitt guld. 
Namnls design 2jpg


3. Färgsprakande ring i 18 karat och flerfärgade kubisk zirconiastenar. Det här smycket valde vi ut för att det har en ungdomlig och glad känsla som kan passa en ung tjej idag.
Namnls design 3jpg


4. Elegant armband med droppformade länkar i tvåfärgat 18 K guld. Vi tror att det här armbandet med sin unika formgivning kommer att bli en uppskattad gåva.
Namnls design 4jpg

5. Femenint roséfärgad damklocka som vi bara var tvugna att ta med på den här listan. Perfekt för en ny tid i livet.
Namnls design 5jpg

6. Det här silverfärgade halsbandet med stora kristaller är lättburet och prisvärt.
Namnls design 6jpg


7. Rosaskimrande kristaller pryder de här örhängena som är prisvärda och snygga.
Namnls design 7jpg


8. För den coola studenttjejen finns det här halsbandet i äkta silver med och ett trendigt cirkelformat hänge.
Namnls design 8jpg


9. Guldörhängen i 18 K guld med turkosa trekantiga kristaller. Vi gillar verkligen den friska känslan de ljust turkosa kristallerna ger det här smycket.
Namnls design 9jpg

10. Varför inte ge bort ett smyckeskrin i studentpresent? Den här krämvita ovala asken med en stiliserad rosett på toppen passar de flesta stilar.
Namnls design 10jpg